Random Forum Error.

Forums Help and Support Technical Support Random Forum Error.

  • Creator
    Topic
  • #31041
    Rivet
    Moderator
    @rivet

    In replying to a thread and/or starting a new one, I am randomly seeing:

    A refresh seems to work most times.  No big whoop, but thought I’d pass it along in case it helps. :)

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Replies
  • #31046
    Wickk
    Moderator
    @wickk

    No Achievements Yet!

    I use Firefox and I’ve never had an issue.

    #31045
    CPT QuaG
    Keymaster
    @cpt-quag
    • Topic Scout Icon
    • Topic Slinger Icon
    • Topic Trailblazer Icon
    • Topic Adventurer Icon

    I have some other reports of users having issues with Chrome and the website. . . definitely try using Firefox and see if you are still getting errors. I made some changes, let me know if that helps!

    #31044
    Shifty
    Moderator
    @shifty

    No Achievements Yet!

    I’m using Chrome as well, and I also get that error. It usually happens when I take too long to write a post before hitting “submit”

    #31043
    Rivet
    Moderator
    @rivet
    • Topic Trailblazer Icon

    Thanks for the note.  I am using Chrome at the present.  Version 28.0.1500.95 m, in case it helps. 

    #31042
    CPT QuaG
    Keymaster
    @cpt-quag
    • Topic Scout Icon
    • Topic Slinger Icon
    • Topic Trailblazer Icon
    • Topic Adventurer Icon

    Hey thanks Rivet. What browser are you using? Firefox works the best for me for posting on this website.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.

Lost Password